Thursday, April 3, 2008

Introduction


Salam Braderssss...

Saya akan aturkan gitar tabs untuk lagu-lagu melayu yang kebanyakannya rock kapak lama...harap2 anda semua akan gumbira apabila anda menjamming bersama-sama member rock anda!

Aku penah contribute tabs kat site melayu gitar dulu..tapi tak nampak dah pun..aku tak tau apa dah jadi...anyway aku harap2 aku bleh tabkan lagu-lagu daripada kumpulan berikut (yang aku syok sangat2)

a) Search
b) Wings
c) XPDC
d) Ella
e) Ekamatra
f) Gersang dan banyak lagi lerr...
Thanks man!)

Apa-apa pun aku harap kalu korang nak aku tabkan lagu...request je leee...kalu ada masa aku buat aarrr...ni kira hobi aku lerr...

Dulu-dulu masa kecik2 slalu ada angan2 nak rock cam gila...tapi takdak orang nak ajar..skang ni...pehhhh budak2 sonang jooooo...gi internet dapat leeee tab gitar nyaa...pehhhh..

OK, sampai sini je..nanti aku keluarkan tabs aku..kena korek archive aku dulu2..tgk ada ka tak...kalu takdak ...kena buat semula laa.

ADIOUS AMIGOS!


HIDUP ROCK KAPAK!

2 comments:

trd said...

bro.. aku nak kord gitar lagu kejora- search.. klu buleh siap note utk intro dgn solo ek.. pliss aku dh lama cari.. klu bleh email kt aku scpt mungkin ek.. cenderai@gmail.com

Soufi Zulkiflee said...

Gua nk lagu kejora-search. Nak Guitar tab intro & solo pun jadilah. Dah try byk cara dah, tp x jadi jugak. Mintak tolong bebanyak ngan lu bro... plsszz.. tq bro. Email : msoufizul@gmail.com